New potato salad with dijon vinaigrette
Vibrant Food Stories
Vibrant Food Stories
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 min Portioner: 3-4
  • 700 g färskpotatis, små
  • 200 g gröna sojabönor, upptinade
  • 1 knippe rädisor, tunt skivade
  • 1 kruka dill
  • dil
  • salt
  • peppar
  • Dijon
  • 2 tsk fransk dijonsenap
  • 1 dl olivolja
  • ¼ citron, juice
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1-2 tsk agave sirap
  • ¼ tsk örtsalt
  • svart peppar
  • 3. I en stor skål mixa kokta färskpotatis, gröna soyabönor, rädisor och dill
  • 15 min Serves: 3-4
  • 700 g new potatoes, smallest size
  • 200 g green soybeans, thawed
  • 1 bunch of radishes, finely sliced
  • 2 tsp French Dijon
  • ½ cup oliv oil
  • ¼ lemon, freshly squeezed juice
  • 2 garlic cloves, minced
  • 1-2 tsp agave syrup
  • ¼ tsp herbs salt
  • 3. In a large bowl mix the cooked potatoes, green soybeans, radishes and dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.