Jag gjorde dessa för ett tag sedan när hon låg i hög feber och med en enveten hosta men så mycket annat (fler sjuka barn, energitjuvande bisaker etc etc) har hunnit komma emellan att det är först nu som jag har haft lust (och tid) att sätta ner rumpan i soffan ett tag för att redigera bilderna, leta fram receptet och blogga in detta
This dessert sallad is delicious, fun and different. The pistachios and balsamico goes really well with the strawberries, and together the combo brings out loads of flavors
I used coconut oil flavored with coconut and it gave a great taste to the fudge. If you don't like the coconut flavor then just use coconut oil without the coconut flavor
For my international readers. Ibland gör jag återblickar på några av mina favoritrecept, och ibland visar jag helt nya recept - från min gamla blogg - som ni inte sett tidigare
Vädre har varit mycket märkligt och barnen har varit som två riktigt ettriga flugor hela dagen. Idag kickar jag igång en kommandetårt-kaskad men en av mina absoluta favoriter
For my international readers. - Chocolate Deluxe Nana Ice Cream Bowls with Choco Granola Bars. - Autumn Porridge with Turmeric, and PB Sauce and Bee Pollen
This cake is moist with a taste of chocolateand banana. Then stir in the chocolate chips. Otherwise, you can peel the banana and cut it into smaller pieces and freeze to make smoothies later
Vit- och ljuschokladprickspannkakor med kanelgrädde och lönnsirap. Hittade en spännande strösselburk på Maxi idag som jag fick användning för till lunch
For my international readers. Garnera med One Way Zero Chocolate Raspberry Bar från fitnessguru, ekologisk havremjölk, valfri müsli, kokosflingor och hallon
// Mix until it's creamyand lump free. For my international readers. Denna goda skål med chokladsmoothie var en frukost jag åt imorse, so verkligen fick alla mina chokladälskande-celler i kroppen att jubla
Rörorna får du välja hur mycket du vill göra själv för jag bara slängde i lite tills jag var nöjd. Idag blev inlägget lite senare för dumma internet på dongeln ville inte funka så vi fick ringa telia -_-", blir så trött på att det ska krångla hela tiden
ägg-chokladblandningen, blanda bara tills allt kommer samman och inga strimmor. mix in the egg-chocolate mixture, mixing just until everything comes together
For my international readers. Därför vill jag idag köra en throwback till sommaren då jag var i Grekland och gjorde veganska frusna desserter som släckte min törst och sötsuget i värmen
If you want to try something new for Christmas to serve as dessert, I have a tip here in the form of a raw pie with flavors of gingerbread, caramel andchocolate
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.