Fullkomligt älskar avokado, det är min favoritfrukt all times (jepp, det är en frukt). Förutom att den är supergod innehåller den mängder med vitaminer, mineraler, antioxidanter samt nyttiga fettsyror
En omelettrulle med japansk inspirationOMELETTE ROLL 4 port4 ägg4 tsk sesamfrön, vita & svarta1 burk väl avrunna kidneybönor2 salladslök1 avokado2-3 cm tumme ingefära2 msk majonäs½ limeSoP10 cm gurkaoljagarisoja1
Spread over the cake and sprinkle with coconut. This type of cake reminds me of when I was little, since it was one of the first things my friends and I learned how to make
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Bryn kycklingen i smöret. Tillsätt strimlad lök, strimlad paprika och kryddmix. Blanda väl. Låt alltsammans sjuda under lock på svag värme i cirka 5 minuter
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Putsa ryggbiffen fri från senor och hinnor. Dela champinjonerna i åtta bitar. Krydda med salt, kryddmixen och stek på hög värme i olja tillsammans med champinjonerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.