Iblandblirdet inte riktigt som man tänkt sig. Ett par dadlar och lite kakao skulle nog ha suttit fint i den här smoothien, för när jag drack smoothien och tuggade på mullbären så kände jag att det var nog det som saknades
En smörgås på hembakat bröd är heller inte fel. Hans mamma och Milton skulle ut och åka då ville inte Mille med, det är bra så får farfar sällskap i morgon misstänker att detblir legobygge
Skinkschnitzel eller utbankad fläskfilé blir också gott. Nu är kylen och frysen städade så nu kan det nya året börja med massa goda recept, tillbehören har bättre plats
Recept och bild lånad från coop. seGulaschgryta med ajvar relish 4 port500 g nötfärs1 grovhackad gul lök1 vitlöksklyfta i skivor2 krm stött kummin1 msk smör eller rapsolja600 g medelstora potatisar i bitar3 morötter i bitar2 palsternackor i bitar2 tsk mejram1 lagerblad2 dl ajvar relish6 dl vatten3 krm salt2 krm svartpeppar1 dl youghurt 10%1 dl hackade färska örterFräs nötfärs , lök, vitlök och kummin i smöret i en stor gryta
Det är nämligen inte alltid som bönor, ärtor och linser faller alla i smaken. Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
detblir för mycket. Pilla upp basilika- och vitlöksbitar med en gaffel. Vi har ett upplägg som är lite omständigt, men det kommer att se likadant ut resten av våren, så det är bara att gilla läget
Kanske inte enbart för smaken utan oxå för att jag tycker det för vansinnig roligt att göra dem oxå. Ibland sätter sig suget in och blir bara så där att jag-måste-göra- SMÖRGÅSTÅRTA-nu
Lisbeth berättade att det här receptet på torsk i ugn hade varit hennes mans favoritrecept. Jag har hunnit med att provlaga det ett par gånger nu och jag kan förstå Lisbeths förtjusning
Att samhället sprider den fettfobiska lögnen är för att vi skall bli lönsamma och köpa quickfix som gör att vi tror att vi kommer bli mer värda och tycka om oss själva mer om vi bara blir smala
Tanken var god men mina ungar låter hälsa att detta var mindre gott. Kanske ni gillar det. Helt galet verkar det nu när jag plitar ner "receptet", helt normalt och mycket gott när jag tillredde det
Det ena blir till det andra som blir till det tredje. En gång när jag gick min lärarutbildning fick vi lära oss om kedjematlagning och det har jag använt nu i många år
Hittade då detta tips på vad man kan göra med en bit brie. Skär bort det yttersa skiktet på osten och toppa med tunnt skivad vitlök, rikligt med olivolja, salt och pepper
) stör ordningen, energin är nere på noll och man hamnar i det tråkiga "vad blirdet för mat. Vardagsmiddagarna flyter på utan större bekymmer men så händer det där som man helst vill undvika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.