Vi hade den även i vårt utbud under tiden med trädgårdskafeet men då i form av en marängbakelse. Markera med en kniv en linjeimittenav kakanså blirden lätt att dela sedan
Jag gav genast rätten etiketten Fredagsmat, för det här är verkligenden sorts mat som passar att slänga ihop en fredagskväl, men ett glas vini ena handen och blickeninställd på helg
Rulla ihop på längden och skär ilikastorabitar. Igårnär jag var ledig bakade jag kanelbullar. Mitt första jobb i stan var på ett café och när någon beställde en bulle så plockade jag fram en fralla och frågade vad de ville ha på
Prognosen är god med andra ord och jag motar bort eventuella stråk av stress som så ofta tendera att uppkomma i kroppen även med ett förestående sommarlov, innan jag varvat nerordentligt
Försök att inte bränna biffarna för då får skyn en bränd smak som blir svår att göra god sås av. Jag lagar köttbullar väldigt sällan, men när jag gör det känner jag mig som världens bästa husmor och mamma
Hade fått receptet av grannen och det blev flitigt använt, inget kladd gott till saften och kaffet. Det får inte vara kladdigtfikabröd som man tar med sigi korgen, men dennamazarinkaka är också perfekt… inget kladd här inte
Skär halloumiosteni kuber och stek iolivoljatillsden fått gyllenbrun färg (osten går också bra att grilla på grillen då gärna i tjocka skivor), lägg den på salladen
Smörkräm180 g vispgrädde [1,75 dl] 180 g strösocker [2 dl] 140 g äggula [7-8 st] 0,5 krm salt 275 g smör. Mandelmaräng135 g äggvita 210 g strösocker 100 g mandelspån, rostade 0,5 krm salt. Tårtans utsida200 g mandelspån, rostade florsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.