Redde av med litemajsenastärkelse och kallt vatten så skyn blevlitesimmig. Jag höll köttet varmt ifolie och vispade ur formen som hade massor av smak från kött, salt och kryddor
När konsistensen är mjuk och krämigtillsätter du lite mjöl till, sen är den perfekt. Deladegeni två delar och börja med att göra denvitaschack-delengenom att baka invaniljsockret
Dela på äggula och vita. jag måste nog vila upp miglite. Och för en gång skull kunde visitta ute på vår balkong och äta och njuta av sjön som var helt fantastisk
Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rentav kärleksfull
Menblev så sugen på kladdkaka för någon vecka sedan att jag googlade receptinspiration. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Bröden går alldeles utmärkt att förvara ifrysen. Den här variantenav hönökaka smakade kanske inteprecis som originalet, men det gör inget för jag kan ibland tycka att originalet smakar lite väl sött
Pressa ilimesaftentillsammans med kokosmjölken. Börja med att lägga gelatinbladeti blöt. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du avden från värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.