Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Tårta på en tisdag, varför inte. -)Denna tårtan har dock jag inte bakat utan en god vän tillmig. Jag är ingen tårtfantast, men denna tårtan är riktig god
Skala och koka potatisen mjuk och gör ett mos. tomater. Lägg i äggulorna och smöret, häll i grädden. Bryn smöret till såsen i en kastrull och låt svalna något
Det stod en liteflicka med sin pappa vidsidan om mig och sneglade bestört på de “läbbiga” djuren med sina tentakler och sugkoppar, men jag försäkrade henne om att de var jättegoda
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredientstogether for 30 seconds or so, until you have a thickmarinade. Place the carrot and marinadeinto a dish, mixtogether so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot stripsside-by-side on cookie sheet (lineitwith parchment or a silicone mat ifit’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be. 1 tbsp tahini. 1 tbsp lightoil (e. 5 tsp coconut aminos. 1 tsp liquid smoke
For Sweet PotatoChips. Place an oven safe cooling rack on both baking sheets. Wash sweet potatoes and thinlyslicewith a very sharp kitchenknife or mandolin
Ihave kept thisgoing for a few hours, addingadditional water when needed. Combine all ingredientstogetherin a saucepan and heat over low heat untilsimmering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.