Så jag bakade blåbärsgrottor (som hallongrottor fast med blåbärssylt) och en variant på den frusna cheesecaken som jag gjorde för några veckor sen och tog med mig hem till honom för att ha lite kalas i alla fall
När det kommer till pajer har jag en favorit som jag insett att jag gjort på tok för sällan. Och jag vet att en stor del av Sverige redan har rabarber stora som paraplyer ute i trädgården men det har inte jag och en sisådär resterande halva Sweden
Rör kontinuerligt i blandningen så inte vitorna börjar tillagas. Men faktum var att åstadkomma dessa otroligt vackra och dekorativatårtor inte är svårare än att hålla ett jämnt tryck på spritspåsen och en stilla fram och tillbaka rörselse
Eftersom det inte är varje dag mamma har möjlighet att komma hit (super lång resväg och vi är typ aldrig lediga samma dagar) så slog jag på stort - gjorde marockansk couscous med lammkött och till efterrätt blev det en bakelse som jag har bakat sen många år tillbaka
Choklad finns det tusen och en varianter på, bakankakor hundra och en. Innan jag tar itu med att fotografera något jag har goda förhoppningar om och som ändrat sin utformning x antal gånger i mitt huvud inför denna fotosession ska jag få ner receptet på den andra tårtan jag bakade till Hellmanns Easter
If that happens it won’t be the end of the world, you’ll just have a few pieces to cook. ) Transfer to the platter or sheet pan and keep warm in the oven
Ta ut kakan medans den fortfarande är lös, (vobblig, som jello eller gelé) i mitten. Sen har vädret också gjortsitt till att det inte blivit så mycket av just bloggvaran
Almost raw vegan strewberry lemon coconut cheesecake - men vi förkortar det lite. För ja, det här är kakan jag bloggade om tidigare idag här - som hon fick ihopslängd till sitt lilla förtidiga birthdate party som emma och jag fixade till te na
This recipe I found in a magazine, and tweaked itto my favor. / Koka ärtorna. You could eat itwith just crackers or something similar, or have it as a dip for chicken or fish
What makes the bread baked with this kind of starter difference is Starch Gelatinization, which helps to engage more water, namely more water will be absorbed, to provide a characteristic softer, more elastic-textured bread
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.