Gör mansmörkrämen riktigt god och krämig (med äggula, lime och vanilj) så blir den jätte god. Det här tipset är basserat på att man använder sig av smörkräm att spackla med
Tyvärr är jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det när man inte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
Delavaniljstångenpålängden och skrapa ur fröna meden kniv. Han skriver vidare att det pågåtten strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Bättre att ha koll påhur kakan ser ut/känns. Således tillbringar jag kvällen i ylletröja inomhus med stearinljus och varmt te, mellan turerna ut i tvättstugan
Baugetterna gör jag enligtnedanstående recept och meden teknik jag lärde mig påkursenpå Solhaga stenugnsbageri, Tar endel tid i anspråk men väl värt besväret
Sedan höll jag kvar sekatörenmedan jag tog ut pinnenur tårtan, för att klippa av pinnen. Och då är det bra om det är förberett innan med ett hål i mitten av varje bricka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.