Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioneri sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktigapionervarierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Som sagt tidigare så mixtrar jag en hel del förnärvarande med surdeg och jästmängder i både bullar och bröd och försöker lära mig så mycket det bara går av de som kan
Dessutom har jag lagt tilllite annat bra-och-ha som hur många teskedar det går på en matsked, vad ett ägg väger samt hur man konverterar cups tilldeciliter
Chiagröt har under några år nu varit ett populärt alternativtill mellanmål eller frukost för oss som äter “clean” raw food, vegan eller helt enkelt bara mjölkproteinfritt
Ser ni den färdigalimpan längst ut med frön mest på toppen. MIN. Vifickverkligen en intensivkurs häromkvällen i att baka bröd och pizza av bakgurun Maria Blohm och Electrolux
Beror på hur du vill ha konsistensen på potatiseni gratängen. Säsongen för potatis är i antågande men det är inte därför jag gör inlägg om potatisgratängidag
Och ja, så svårt… Speciellt om man som jag vill få det ännu mer lite perfekt och inte tar samma gräddningstid som funkat perfekt kvällen innan… Jaja, ni ser resultatet av det längre ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.