Ha lite koll för tiden kan variera från ugn till ugn. ) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Första frågan jag fick på jobb när jag berättade om min stekhäll var. Men, visst kan det hända att man misslyckas katastrofalt och då finns det några knep Bertil från GrillSymbol lärde mig
Om ni tycker det här verkar krångligt så kan man faktiskt prenumerera på surdeg. Mer om surdegsbak och hur jag bakar både bröd och bullar med endast surdeg eller minimalt med jäst kommer i senare inlägg
Tillsätt skinkan och låt den få en aning färg. Vispa ihop crème fraiche och mjölk, häll det över skinkan och tillsätt kalvfond, senapspulver, gröna ärter och smaka av med salt och peppar
Låt dig inte luras av att det känns lite skumt att det är avokado i - den är hur god som helst. Kakan är en raw food-variant och bottenpåminner mycket om de raw food-bollar jag skrivit om förut
Beror på hur du vill ha konsistensen på potatisen i gratängen. Säsongen för potatis är i antågande men det är inte därför jag gör inlägg om potatisgratäng idag
Hur använder man det. Vi utsätts hela tiden för gifter frånföroreningar, felaktig kost som socker och stekt/friterad mat, läkemedel, tobak, alkohol, avgaser, amalganfyllningar, stillasittande arbete osv
Baugetterna gör jag enligtnedanstående recept och med en teknik jag lärde mig på kursen på Solhaga stenugnsbageri, Tar en del tid i anspråkmen väl värt besväret
Den här rätten är en traditionell kurdisk maträtt som jag gjort min egna lilla twist på. Man kan i princip använda vilka grönsaker man än föredrar, eller slänga i vad man än har i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.