Hummersoppa, Flankstek med tomatsmör och sist men inte minst lakrits & vaniljpanacotta
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hummersoppa, Flankstek med tomatsmör och vanilj & lakritspannacotta
  • 2 portioner
  • Hummersoppa 6 propoints Skal från en hummer
  • 1 gul lök
  • 1 spray olja
  • 1 msk tomatpure
  • 1 msk cognac
  • 1/2 msk vermouth
  • 3 vittpepparkorn
  • 1 lagerblad vatten
  • 5 dl vispgrädde
  • 2,5 msk strösocker
  • 0,5 msk lakritsgranulat
  • 0,5 vaniljstång 2 gelatinblad
  • 1 dl grädde
  • Hallonsylt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.