Ingredients ½ cup sour cream ½ cup buttermilk ¼ cup mayonnaise, best quality such as Hellmann's or Duke's 2 garlic cloves, minced (see note) 1 scant teaspoon salt ¼ teaspoon pepper 1½ teaspoons dried dill ¼ cup finely chopped fresh chives 2 teaspoons fresh lemon juice Few dashes Tabasco sauce, optional
Substitute half the amount of dried herbs and spices called for as fresh in the recipe if you plan to store the dressing in the refrigerator longer than one week
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
2 msk fransk dressing (French sallads dressing). Blanda alla ingredienser i en skål och ställ svalt i några timmar gärna över dagen så smakerna blandas ordentligt
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
(Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen. Vispa droppvis in olja till en fast och krämig dressing
This post became on Instagram one of my most liked posts. Crazy to think of, yet, I didn’t want to post it on the blog since I didn’t take proper pictures
Häll dressingen i en burk med tättslutande lock. Om Du ska servera dressingen samma dag, så bör du låta den stå och dra i minst 1 tim. Dressingen kan förvaras i kylen i ca 1 vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.