4 th
of july och välkommen till Hollywood. Idag har vi besökt den omtalade platsen där alla kändisar håller till nämligen Hollywood. Inte såg jag nån kändis men jag har nog kanske inte så bra koll på alla om jag ska vara ärlig. Hade jag sprungit in i tex Victoria Backham, David Backham eller Leonardo Dicaprio så kanske jag hade hajat till. Måste vara väldigt kända för att jag ska känna igen dom. Skulle behöva ha med mig en riktig kändisspanare för att lyckas. Men det var å andra sidan inte kändisarna jag ville se utan den berömda Hollywood skylten (1) som man ser överallt, klart man måste se den live, det är verkligen ett måste tycker jag om man är här.
Home blev vårt go-to stammishak under veckan här. De största och konstigaste grejerna skippade jag dock – som till exempel de här fejkkalkonerna, eller ”stuffed holiday roasts” från Gardein och Tofurky
Att skapa en balans mellan dessa smaker är nyckeln till thai-mat som är värt att minnas. 500g kycklingfilé - 25kr1 röd paprika - 5krca 15-20st sockerärtor - 14kr1 konservburk bambuskott - 10kr1/2 röd chili - 3kr2st vitlöksklyftor - 2krIngefära (en bit lika stor som tummen) - 5kr1 gul lök - 2kr1 kryddmix Paneng Red Curry (finns att köpa i ICA, hemköp osv) - 12kr1 burk koksmjölk (400ml) - 10kr1 st lime -2krCashewnötter (frivilligt)Persilja/Koriander (frivillig)Röd Curry paste (frivilligt)---------------------------------------Totalt. Efter ca 6-7min kan du ha i sockerärtorna. ca 15-20st sockerärtor
Skala morot och potatis, skär moroten på längden och dela med snett skaft till cm-tjocka bitar. Dela potatisarna på hälften, sedan ännu en gång och dela sedan i cm-tjocka bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.