Låt ägget stelna en aning och rör sedan om tills ägget blir till tjocka “strimlor”, lägg åt sidan. Recept från Zenias kitchen som jag gjort om en aning
Asiatiskt hetta i köket och öländsk hetta utomhus. Underbart väder och strålande sol, men det blir många och korta stunder ute för hundarna när det är såhär varmt, 10-15 minuter i taget sen vill dom in och svalka sig på stengolvet
Ta loss stora hela blad från salladshuvudet och skölj och torka dem. Bryn fläskfärsen i lite olja. Skala och riv vitlöken och tillsätt den tillsammans med sweet chili och soja och låt steka någon minut till
Ingredienser Portioner. 36 degknyten 2 salladslökar 2 kinakålsblad (2 kinakålsblad motsvarar 1 liten pak soi) 1 1/2 cm färsk ingefära 250 g fläskfärs 1 msk soja 1 msk maizena majsstärkelse 1 msk vinäger, gärna risvinäger 2 tsk sesamolja 1 tsk socker 1 pkt vårrulle eller wontondeg tunna degblad som finns frysta i butiker med asiatiska produkter kinakålsblad till ångkokning Lägg till i inköpslistan
Strimla kycklingen i tunna strimlor. Här kommer en snabb och enkel asiatisk maträtt som blir så god. Den tar ungefär 30 minuter från start till färdig mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.