Hjortroncheesecake trifle
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • 13 äggulor
  • 1¾ dl strösocker
  • 11 tsk vaniljsocker
  • 1300 g Philadelphiaost
  • 110 digestivekex
  • 12 dl hjortronsyltVispa upp grädden och ställ in den i kylen.
  • 1 Vispa äggulor, socker och vaniljsocker pösigt.
  • 1 Vispa i Philadelphiaosten, vispa till en slät massa. Vänd i grädden.
  • 1 Krossa digestivekexen.
  • 1 Varva cheesecakefyllningen, kexsmulor och hjortronsylt i en stor burk eller i portionsglas. Det går bra att äta cheesecaken direkt eller ställa in i kylen. Man kan även ställa in den i frysen i minst 3–4 timmar och servera den som en frusen cheesecake.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.