The post Potatoskinsmed kokosbacon appeared first on Sofia von Porat. Det här receptet är perfekt plockmat till buffén eller filmkvällen, med ostig sås och salt smak av kokoscbacon
Vi gjorde det till en egen rätt och åt med sallad till. (Den potatisen som du tagit bort kan sparas till potatismos)Lägg skalbåtarna på en plåt med bakplåtspapper
Melting potatoes – Saftig ugnsrostad potatis med timjan, citron och vitlök. Du kan smaksätta både potatisen i ugnsrostningen såväl som buljongen med t ex citron och vitlök
Igår bjöd vi på baconrullade kycklingfiléer med krashade potatisar till. Det är första gången som jag själv gör ”crashed potatoes” men jag vet att det är väldigt poppis bland andra matbloggare (speciellt i USA) och nu förstår jag varför
Det är bara att koka potatis, mosa den lätt, pensla på med salt och vitlökssmör (man kan också riva över smakrik ost som parmesan, västerbotten eller liknande ost) och baka av i ugnen
Tills den är helt mjuk, känn efter med en sticka så vet ni när den är klar. Fyll sedan potatisskalen med blandningen och kör in dom i ugnen igen tills dom fått fin färg
Hjort, kantareller och trumpetsvamp i en härlig kombination, kryddad med både enbär och rosépeppar. Helt enkelt en suverän höstgryta att njuta av i höstmörkret, tillsammans med ett gott rödvin så är fredagsmiddagen fixad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.