Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Så även om jag ej äter vinbär så passar det perfekt att baka och laga på med en söt kontrast. Häll alla ingredienser i formen (ni kan använda en vanlig bunke med
Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Sommartid innebär att det är frukt- och bärtid och det gäller att ta tillfället i akt att njuta av de frukter och bär som är mogna just nu, färska eller tillagade i goda efterrätter
- Skogs champinjoner (vanliga ellerkantareller går också bra). Idag är det måndag och på måndagar brukar det ofta bli pasta för att dem flesta måndagarna hemma hos oss är varje sekund räknad och många gånger behöver middagen vara lagad i förväg så att alla kan äta när just dem kommer hem
Zink – brist på zink är mycket vanligt vid problem med sköldkörteln. Idag tänkte jag berätta mer om vad du som har, eller misstänker att du har, problem med sköldkörteln kan göra för att må bättre och förebygga sjukdom
Servera soppan med bröd. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Ta ut sötpotatisen och blanda medgrönkålen. Rostad sötpotatis medgrönkål. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
– Hit kan förberedas –. Smält sockret i en stor kastrull på medelstark värme tills det är ljusbrunt. Skala och hacka lök och vitlök, skala och tärna morot ochselleri
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Ta ut sötpotatisen och blanda medgrönkålen. Massera grönkålen ordentligt med händerna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
man kan göra det här brödet både med jäst ochmed bikarbonat. Klicka i smeten i formen och pudra rejält med rårismjöl över ytan så att det täcker smeten helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.