Svampragu med grönkål och hasselnötter – kan göras vegan eller med vilt
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 30 min
  • 4 msk olivolja eller smakfri kokosolja
  • 360 g blandad svamp, till exempel Karl Johan, trattkantarell och skogschampinjon, putsad och delad i lagom bitar eller skivor beroende på sort
  • 2 små gula lökar, skivade
  • 1 stor morot, skalad och skuren i små kuber
  • 2 dl hasselnötter, grovt hackade
  • 1-2 palsternacka, skuren i små kuber
  • 3 blad grönkål utan stjälk, skuren i mindre bitar
  • 10 lätt krossade enbär
  • 1,5 dl osötat äppelmos
  • 2 dl vatten
  • 1 krm vitpeppar eller mer efter smak
  • 1 knapp tsk salt eller mer efter smak
  • 1 msk blad av färsk timjan
  • 2 msk tamarisås eller glutenfri soja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.