Ingredienser Portioner: 6 1 kg mjölig potatis ca 50 g parmesanost 1/2 tsk salt och peppar 2 krm peppar ca 2 1/2 dl vetemjöl olivolja (helst extra virgin) ev finskuren gräslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5:- Rabatt Kungsörnen 300 g - 2 kg Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Alltså vitlök, går det att tröttna på. Svaret måste vara nej. Här hemma gör vi det i alla fall inte. Dessa vitlökspotatisar fann jag hos Bambi och de är farligt goda
Skala, dela och koka potatisen mjuk. Det tar ca 20 minuter. Prova med en potatissticka eller kniv. Häll av potatisen och låt den svalna på en tallrik eller i en skål
6 potatisar. 11 tsk grillkrydda. 11 tsk oregano. 11 msk matolja. 1Ev lite salt. 1½ dl ströbröd. 16 potatisar 1 tsk grillkrydda 1 tsk oregano 1 msk matolja Ev lite salt ½ dl ströbrödSkär potatisen i tjockare klyftor och koka dem i 4 minuter
Gnocchi är mjuka nudlar eller klimpar som lättast görs av pressad potatis. I Italien används ofta rätter med gnocchi som förrätt, eller som alternativ till vanlig pasta
Gör så här. Blanda allt väl och låt sedan degen vila en stund. Lägg degen på mjölat bord och forma till långa korvar som du sedan skär av till små bitar
Denna middag blev sjukt god, och att göra egna gnocchi var väl värt besväret. Nu hade jag bråttom när jag fixade gnocchisarna, så de blev inte så vackra, men med lite tid och tålamod så blir de riktigt tjusiga
Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.