Helstekt oxfilé med svamp- och potatistorn
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g oxfilé i bit
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 kg skalad, grovriven potatis
  • 200 g hackade skogschampinjoner
  • 1 dl riven mozzarella
  • 0,5 tsk salt
  • svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 500 g skalade schalottenlökar eller steklökar
  • 2 msk smör
  • 3 msk socker
  • 3 msk balsamvinäger
  • 3 dl rödvin
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 500 blandade gröna bönor, t ex haricots verts, sugersnaps, sockerärter, suger snaps
  • 50 g ärtskott
  • 3 msk färska timjan på kvist

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.