Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummenpastasalladmed stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
1Pastasallad200 g pasta (gärna farfalle eller penne) 1 burk majs (à 280 g) 200 g skogschampinjoner 250 g körsbärstomater 0,5 purjolök örtsalt svartpeppar
Börja med att sätta på vattnet till pastan och hacka grönsakerna såsom önskas under tiden (skär moroten med en potatisskalare så det blir vackra långa stränger), lägg dom sedan i en stor skål
Ljummenpastasallad. Men mat äter vi ju ändå, ikväll blev det ljummenpastasallad. 250 gram fullkornspasta (okokt)2dl grekisk yoghurt200 gram kycklingfilé 1msk ajvarCurryAgavesirap (2tsk)VitlökspulverSvartpepparGurka, tomat, isbergssalladRödlökKoka pastan, strimla kycklingen och stek med curry, salt och vitlökspulver
)Börjar med ett av dom goda tillbehören, ljummenpastasallad. Ok, det efterfrågades lite recept på den goda maten som jag åt på grillkvällen med Kronfågel
Jag kom hem med min fläskfilé i en svart papperspåse med en prålig logga i guld och pappret runt filén var fäst med en blå etikett med ett emblem i guld som skrek Mannerström
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.