Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Kyckling3 kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning. 1Pastasallad200 g pasta (gärna farfalle eller penne) 1 burk majs (à 280 g) 200 g skogschampinjoner 250 g körsbärstomater 0,5 purjolök örtsalt svartpeppar
Börja med att sätta på vattnet till pastan och hacka grönsakerna såsom önskas under tiden (skär moroten med en potatisskalare så det blir vackra långa stränger), lägg dom sedan i en stor skål
Jag tycker det här med dressingar är lite svårt ibland, särskilt vinägretter. Jag har provat att göra åtskilliga sorter men det är få gånger jag kan säga att jag har blivit riktigt nöjd
Foto. Pia Ca 368 kcal/port utan grönsaker Babyspenat 100g ca 14,5 kcal , 1 tomat ca 15 kcal Lök 100 g ca 32 kcal Gurka 100 g ca 14 kcal Sockerärtor 100 g ca 40 kcal 4 port   4 dl okokt pasta 1 pkt kotlettbacon 200 g salladskyckling 100g fetaost 10% 2 msk pesto Babyspenat coctailtomater färsk lök gurka färska sockerärtor ev andra grönsaker du tycker om  Skär och blanda alla grönsaker i en skål
)Börjar med ett av dom goda tillbehören, ljummen pastasallad. Ok, det efterfrågades lite recept på den goda maten som jag åt på grillkvällen med Kronfågel
Pastasalladen kan serveras ljummen eller kall. När vi grillar så äter vi ofta potatis av olika slag, men denna gång gjorde jag en pastasallad med grillade grönsaker
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.