12 msk
smaksättning av oljan från de soltorkade tomaterna
1150 g
salami, gärna av italiensk sort
11/2 burk
marinerade kronärtskockor
11 dl
svarta oliver
1 finrivet
skal från 1 citron
1 grovmalen
svartpeppar
1250 g
mozzarella (2 bollar)
11
basilika
12 dl
crème fraiche
12 msk
olivolja
11/2 tsk
örtsaltKoka pastan enligt anvisning på paketet och låt den svalna. Rör ner smaksättningen från tomaterna.
1 Skär
tomaterna i bitar och salamin i ganska breda strimlor. Blanda ner tomater, salami, avrunna kronärtskockor, oliver, och citronskal. Strö på svartpeppar.
1 Skär
mozzarellan i skivor och tillsätt dem till salladen.
1 Kör
basilikablad, crème fraiche, olivolja och örtsalt till en sås i en mixer.
400 g pasta (t ex farfalle) 100 g fetaost 3 ägg 0,5 gurka 100 g rucolasallad 100 g haricots verts 10 körsbärstomater 1 hjärtsalladshuvud 1 rödlök 3 skivor surdegsbröd
Ingredienser Portioner. 4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.