Helstekt lammytterfilé överbakad med färska örter
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g ryggfilé (ytterfilé) välputsad och skuren i portionsbitar
  • 1 msk smör och 1 msk matolja
  • till stekning av köttet
  • några droppar vitt vin och biljong eller vatten till lammskyn
  • 1-2 tsk Colmans senap
  • 1 dl finhackad bladpersilja
  • 0,5 dl totalt av en liten kvist färsk timjan
  • en liten kvist färsk körvel
  • några blad färsk basilika
  • några blad färsk dragonört
  • några barr rosmarin
  • 1 msk finhackad schalottenlök
  • 1 dl inkråm av vitt formbröd
  • 60 g smör
  • salt
  • vitpeppar från kvarn
  • bacon, haricots verts och stekt potatis till servering
  • 600 g ryggfilé (ytterfilé) välputsad och skuren i portionsbitar 1 msk smör och 1 msk matolja till stekning av köttet några droppar vitt vin och biljong eller vatten till lammskyn 1-2 tsk Colmans senap
  • Örtblandning:1 dl finhackad bladpersilja 0,5 dl totalt av en liten kvist färsk timjan en liten kvist färsk körvel några blad färsk basilika några blad färsk dragonört några barr rosmarin 1 msk finhackad schalottenlök 1 dl inkråm av vitt formbröd 60 g smör salt vitpeppar från kvarn bacon, haricots verts och stekt potatis till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.