100 g
Parmesan riven 2 dl crème fraîche salt och peppar 700 g rostas i bit 500 g grön sparris olivolja salt 1 kruka romansallad 1 st grönsallad huvud 1 st persilja knippe 1 msk olivolja lime saften från 1 1 tsk rosépeppar krossad flingsalt
Skär ett rutmönster, ca 1-2 cm djupt, i rådjurssteken. Blanda chilisås, ketchup och soja i en stor plastpåse och lägg i rådjurssteken, låt den ligga i marinad till nästa dag
Jag hittade en riktigt fin bit närproducerad rostasfilé från Lövsta Kött som jag inte kunde motstå. ca 1 kg rostasfilésalt, svartpepparsmör/olja att bryna i1 blomkålshuvud, ca 500 g2 vitlöksklyftor½ msk buljongpulver½ - 3/4 dl valfri grädde1 krm malda citronskal1 tsk smulad, torkad timjansalt, svartpepparBind upp rostasfilén så att den får en jämn och fin form. ca 1 kg rostasfilésalt, svartpepparsmör/olja att bryna i1 blomkålshuvud, ca 500 g
Putsa fläskfilén fri från stora hinnor och skär bort den stora senan om den sitter kvar. Salta och peppra runt om och lägg fläskfilén i en marinad av olivolja, rosmarin, timjan, honung, soja, pressad vitlök och vinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.