Blanda upp ett ägg på högsta effekt i en matberedare eller med visp tills att det blir fluffigt. Tillsätt sedan dilloljan i en tunn stråle medan du hela tiden vispar
Helgrilladröding. Den består av röding som grillas och sedan får gå klart inlindad i folie. Till den serverade jag en sås baserad på crème fraiche med smak av honung och gräslök samt kokt potatis som slungats i brynt smör tillsammans med grön sparris och salladslök (ett tillbehör som jag gjorde färdigt vid grillen)
Skölj fisken under kallt vatten, både in och utsida och badda den torr med hushållspapper. Ett steg på vägen är helgrilladröding (går bra att laga i ugnen också) Supergott
Röding blev det dagen till ära och sen hade pappa köpt med sig en tårta från Stigs. Den är verkligen suuuupergod och passar perfekt till röding men även till regnbåge eller lax
Detta blev nämligen vår middag förra söndagen då vi gillade en hel bit oxfilé som vi serverade tillsammans med rostad färskpotatis och en aromatisk sås som en läsare tipsat om
Helgrillad entrecote. Tycker verkligen att det är så himlans gott med grillad mat. Vi i Varberg har turen med att ha ett flertal butiker med väldigt bra kött
Gnid in fisken med det. Lättvispa 1 dl grädde och blanda försiktigt med moussen. Klä en avlång bakform med plastfolie och häll sen moussen i formen och ställ in den i kylen i 2 timmar. Skär ca 2 cm breda skivor av mjukt tunnbröd och lägg dem i torr medelvarm stekpanna en liten stund. 4 rödingfileér
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.