Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer. 100 gram valnötter
Smält margarinet och blanda det med mjölk och ägg. Börja med kolasåsen. Blanda margarin, farinsocker, sirap och Milda visp i en gryta och värm upp under omrörning tills sockret är helt upplöst
Mixa ihop smeten och stek sedan plättar i rikligt med smör. Somnade som en sten med datorn i knät medan jag höll på att skriva de sista kommentarerna i FB-grupperna
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Vissa tycker säkert jag är en riktigt kass mamma med tanke på detta. Jo, man avslöjar såklart inte att de innehåller morötter, sötpotatis, ägg och kokos
På bloggen får du ta del av vad jag tycker är hur bra som helst – som till exempel att ge min kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet, vara ute i naturen, att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.