Fläskfilé rosé. Garnera med lite rosépeppar. Fläskfilé rosé. ca 500 g fläskfilé2 msk flytande margarin½ tsk salt1 krm svartpeppar1 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl vatten1 msk fransk senap2½ dl matgrädde1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor. 1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor
Garnera med lite rosépeppar. 1 msk rosépeppar. Putsa fläskfilén och skiva den i 1,5 cm tjocka skivor. Stek köttskivorna i flytande margarin 3-4 minuter på vardera sidan
Blanda ner sprit, rosévin och Sprite. Här är en frisk och fräsch variant på rosévin. Instruktioner. Skölj apelsin, citron och nekatarin noga i ljummet vatten
Since I bought the rose water in the store, I got a slight obsession with it…. To bake with rose water was really fun, because the consistency of the cake came out super smooth
Rosessens köpte jag från Strössel & annat där finns allt som jag behöver när jag ska baka hehe och där kan man hitta fondant som är underbart att jobba med
Romantic rose cupcakes. Här är min cupcakes som jag dekorerar med ros. Jag tror att många älskar att dekorera sina cupcakes med rosen därför att rosen kan betyda i olika mening eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.