Jag tycker personligen att man ska få inlite crunch i varje rätt, från kall till varm. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke påårstiden
Ringla över spadet fråntomaternaoch servera. På med löken och sen tomaterna. Ta av skalet och kör auberginernaimatberedaretillsammans med yoghurt, citron, vitlök, chili, koriander, liteolivolja, salt och peppar
Gröten kan nämligen utan problem förvaras i kylskåp fyra - fem dagar, och värmas på vartefter. Många äldre blir ju förstoppade - bl a p g a att de inte rör sig så mycket - och hon tyckte det var bättre att komma tillrätta med de tröga magarna med hjälp av en god ochnyttig gröt i stället för med en massa laxermedel
Ungdomarna ville ha pomme tillsina revben, vi vuxna åt istället en sallad på avokado, vattenmelon, lök, gurka, tomatoch blandsallad, toppad med fetaost ocholiver
Tillsätttomaterna, matlagningsgrädden, peston ochlite oregano. Den här pastarätten är supergod och går snabbt att tillagaoch den går garanterat hem hos alla barn ☺
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.