Lucia är här och jag hann varken se luciatåget på jobbet eller på TVn i morse, hade bestämt mig för att baka dessa bullar idag men inte heller det kommer att ske
Helgen bjöd på två riktigt grymma matupplevelser. Den avslutades med en magisk Boeuf bourguignon med lent mos och hempressad gurka hos C & L – tack bästa ni
I år kommer det att bli många recept innehållande saffran i adventskalendern, dels för att saffran är så sablans gott men också för att jag har väldigt mycket saffran i skafferiet
Ofta när man har främmande eller ska ha lite mys så åker en massa onödiga tilltugg fram på bordet, därför ville jag testa något nytt och framför allt nyttigt =)
Hej igen vardagsmaten. Postat av Elin torsdag 19/01 2017 kl. 19. 46 Kommentera. Nu är vi hemma. Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobb igen
Postat av Elin torsdag 09/04 2015 kl. 17. 11 Kommentera. Hej Kedgeree. Ha. Vi har hittat ett recept som kan komma att bli en ny vardagsmiddagsklassiker
Hittade ett recept på en snabb och (förhoppningsvis) god glögg. Roligt att göra egen glögg och bjuda på, dessutom ser den så fräsch och fin ut att ha på bordet
Säg hej till Porotos Granados. Postat av Elin fredag 02/01 2015 kl. 10. 43 Kommentera. En återkommande inspiratör till vegetarisk middagsmat är Hugh Fearnley-Whittingstall och tack vare honom upptäckte vi den chilenska soppan Porotos Granados
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.