Blanda ihop smör, socker, vetemjöl, havregryn och vaniljsocker till en smulig deg. 1 dl havregryn. Häll hälften av smuldegen i bottnen, fördela de skalade och hackade äppelbitarna över bottnen
Lägg havregrynen i en skål och häll över vatten. Smält margarinet och häll i havregrynsblandningen. Smula sönder och rör ut jästen med lite av havregrynsblandningen
Rör ihop apelsinjuice, havregryn och vaniljpulver i en stor skål. 4 dl ekologiska havregryn (ej fiberberikade). 4 dl ekologiska havregryn (ej fiberberikade)
Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten
Dessa tekakor är lättbakade och blir härligt saftiga av havregrynen. 1,5 dl havregryn. Börja med att blanda havregryn och 2,5 dl mjölk i en kastrull. 1,5 dl havregryn
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.