Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Man bakar dem lätt och behöver inte vara så noga med formen, bara charmigt om de är lite ojämna. Har du kruskavel så kavla med den, annars använder du en vanlig
De är goda, enkla att göra och kan lätt anpassas för att bli gluten- och laktosfria. Egentligen räcker det att bara höra namnet, chokladkaka med kokostosca, för att längta till nästa fika
Sen har jag gjort den några gånger och den är god alltså. Klä en form 25x25 cm med bakplåtspapper. Första gången jag åt denna så var det på ett kyrkkaffe
Blanda ihop samtliga ingredienser till fyllningen och häll blandningen över degbottnen i långpannan. Låt svalna, skär i rutor och pudra över florsocker strax innan de serveras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.