Oliver och soltorkade tomater. Vispa ihop ägg och keso lite snabbt. Rör ihop och allt. Skär soltorkade tomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Glutenfritt långpannebröd med oilvolja, timjan och flingsalt. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Sååå gottt, och som jag skrev i morse så bara längtade jag efter att få äta brödet till frukost. 2) Värm mjölken till 37 grader och häll det sedan över jästen och rör om tills det löses upp. 3) Häll i salt, olja, fiberhusk, ciafrön och honung. 4) Ta en brödform och lägg i bakplåtspapper. 4) Ta en brödform och lägg i bakplåtspapper
För nån vecka sedan skulle vi få en av döttrarnas svärföräldrar på middag, och då passade jag på att dyka på huvudet ned i frysen för att hitta något lämpligt att laga efterrätt av
Jag bytte ut mjölet mot havre- och rismjöl, hade i kesella i bullsmeten vilket gör dem väldigt saftiga och tillsatte även lite proteinpulver så att de ska mätta bättre samt öka proteininnehållet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.