Fröknäcke, grova dinkelfrallor samt dessa tekakor är resultatet av en dag med en hel del bakning. 4 dl havregryn. 2 dl fullkornsdinkel. 4 dl havregryn. 2 dl fullkornsdinkel
2 dl dinkelmjöl. 2 dl havregryn. 2 dl dinkelmjöl. 2 dl havregryn. Snabbt och gott matbröd. Vi åt det med färskost igår och idag var det lika gott med en skiva kalkon
1,5 dl havregryn. 2-2,5 msk havremjölk (eller valfri mjölk). 1,5 dl havregryn. 3 dagar kvar till tävling och jag hinkar vatten som det inte finns någon morgondag
Baka lite gott syrligt dinkel surdegsbröd i veckan, tog 3 dagar, men den mesta tiden är jästid. 250 gram speltdinkel fullkornsmjöl (Wästgötarnas). 250 gram speltdinkel fullkornsmjöl (Wästgötarnas)
8 dl ekologiska havregryn (idag blev det en blandning av fiber och vanliga)1 liter ljummet vattenlåt detta stå och svälla i 20 minuter1. ) 8 dl ekologiska havregryn
Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål. 3 dl havregryn. 3 dl havregryn. Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Ett par sega, knäckiga kakor med smak av havre och sesam. Sega havre och sesamkakor ca 12-14 st. 11/2 dl havregryn. Sega havre och sesamkakor ca 12-14 st. 11/2 dl havregryn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.