Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Hacka romrussina och blanda försiktigt i glassmeten. 2 liter5 dl vispgrädde1 brk sötad kondencerad mjölk1 vaniljstång eller 1 tsk äkta vaniljsockerRom-russin. 1 dl rom1 dl russinDagen före lägg rom och russin i en skål och låt stå och dra i kylen ett dygn. 1 dl russin
8 dl ekologiska havregryn (idag blev det en blandning av fiber och vanliga)1 liter ljummet vattenlåt detta stå och svälla i 20 minuter1. ) 8 dl ekologiska havregryn
Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål. 3 dl havregryn. 3 dl havregryn. Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop
Ett par sega, knäckiga kakor med smak av havre och sesam. Sega havre och sesamkakor ca 12-14 st. 11/2 dl havregryn. Sega havre och sesamkakor ca 12-14 st. 11/2 dl havregryn
Med det sagt, gillar man Romrussin och kaffe i kakor. Blötlägg russinen i rom minst ett par timmar innan kakan ska bakas, gärna kvällen innan så det får dra in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.