Slutresultatet är två olika recept ihopsatta till en kaffebrownie med Coca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Jag har lite svårt att döpa den, för jag vet inte riktigt var det är. Därför kan ni säkert tänka er hur lycklig jag var imorse, när jag fick sätta tänderna i den här kreationen
) Men det har sina förklaringar att det sett ut som det gjort bland tips och recept faktiskt och det är fru Mårtenssons dåliga rygg som bär hela ansvaret
Jag har försökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligten bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. 1 liten fläskfilé. 1 burk creme fraiche (liten). ca 1 dl vatten. 1 liten fläskfilé. ca 1 dl vatten
Alltså med risk för att låta allt för negativ, men vilket deppväder. spöregn och riktigt kallt, gå här hemma och frysa när jag vill ha strålande solsken och ligga på beachen med någon sommarpratare i öronen och småslumra under solhatten
Igår var en allmänt kaotisk dag, det var många saker som inte blev som det var tänkt. Det fanns ingen bra färsk fänkål, och den fina sötpotatisen jag klämde på i mataffären för några dagar sedan låg nu och såg, ja, klämd ut
Planen var att den kokta pressade potatisen som fanns i kylen skulle bli till potatisbullar. Det blev inga potatisbullar, det blev potatistoppar tillagade i ugnen i stället
En jättefin byrå som jag haren hel del minnen ifrån. Jag vet, detär inte LCHF men det är GOTT. Dagens middag blev jättegod, härligt kryddig med mycket smaker det gillar vi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.