Man väljer själv vilka nötterochvilken frukt man vill använda. Brödet får en god smak tack vare kombinationen frukt och kardemumma, mensmaken tar inte över
) och får en massa unika tips ochmaterial. Den här matigacouscoussalladen MÅSTE ni testa. Om vi vill spicea upp den lite extra så kan jag verkligenrekommendera att steka med lite harissapasta tillsammans med grönsakerna
Hacka eller mixa samman vetemjöl, cashewnötter, smör ochvatten till en smidig pajdeg. Vispa samman ägg, matlagningsgrädde, paprikapulver, salt och svartpeppar och häll äggstanningen över fyllningen
Blanda filmjölkenmedbikarbonatenoch rör ner i de torra ingrediensernamedbrödsirapen. Väg upp mjölerna i en bunke och blanda i nötterna, kärnorna, torkade aprikoser och tranbär
Efter en middag förra helgen hade jag ett nästan fullt paket med vispgrädde i kylenoch sånt klarar jag inte av att slänga utan gjorde mig istället redo för att röra ihop lite julgodis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.