Om du vill prova om smeten har bra konsistens, klicka ut lite på ett bakplåtspapper. Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt
Före grillningen åt vi scampi i chili och vitlök och nybakade baguetter. Veckan som gått har varit allt för hektisk, det är roliga saker blandat med måsten men det har gått för fort
TwitterFacebookLinkedInPinterestStumbleUponGoogleE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Jag är nog en av de sista i bloggosfären att uppmärksamma trenden med helt ugnsbakat blomkålshuvud
Jag förvarar mina kakor i ett svalt och torrt skafferi. Tyvärr är det inte bara att "översätta" ett "vanligt" recept, vilket hade varit väldans smidigt
Jaghar försökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligt en bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Jaghar så lätt för att lägga av med saker. Har ju aldrig ens tyckt om det och endast druckit det i syfte att inte bli sugen på något gott och för att ha något att göra och för att det är lite sällskapligt att dricka
ett blivande bord av gamla brädbitar från källarn. Som såklart min kloka mormor sa att jag skulle spara, för de kanske kan komma till användning, när jag nån dag i juni frågade om jag skulle köra på tippen
Har varit ute och handlat, hittade Majskyckling som blir morgondagens middag. Har ni testat den svenska hel majskycklingen från Guld Fågeln som nyligen kommit ut på marknaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.