Jagharingen plättlagg i sta'n, den är på landet, såjagfickklicka smeten i pannan. Hetta upp en stekpanna (gärna gjutjärn) och klickai smeten så att pannkakorna får ungefär samma storlek som plättar (har du plättlagg så använd den)
Såser av den här typen kan bli snyggt strimmigaharjag sett på TV. Jag gjorde ett försök att på JamieOliver-sätt röra i mango chutneyen liteslarvigtiyoghurtsåsen
Inatt sov jagäntligenikapp allt jag förlorat i veckan, om man nu kan göra så. Baka ut baguetter som du vriderlite, lägg på bakplåtspapper och använd helst en baguette plåt så de håller formen
Receptet harjaghittat hos Ann-Louise på LillaMatdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju såhimla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Nope jag får testa mig fram och många gånger blir det hamna-i-soporna-kakor eller såharjag tur och det blir bara sådär kanonbra, som igår när jagvispadeihop de här jordnötskakorna med mörk choklad
Jaghar försökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligt en bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Jagharså lätt för att lägga av med saker. Det vore ju bra om ni kan peppa varandra i fall ni tycker att jag verkar frånvarande för om ni tycker det så tycker ni helt rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.