Halstrad ishavstorskrygg med fänkålspuré, cevicheräkor & knaprigt fläsk
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torsk
  • 800 g torskrygg med skinn, delad på 4 bitar
  •  
  • Ceviche räkor
  • 150 g handpillade räkor
  • 1 st citron pressad
  • 1 msk flytande honung
  • 1 st rödlök finhackad
  • 2 msk hackad dill
  • 1 msk rostade solrosfrö 
  •  
  • Fänkålspuré
  • 1 gullök hackad
  • 2 st fänkål hackade
  • ½ dl vitt vin
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk smör
  • Salt och vitpeppar
  •  
  • Knaprigt fläsk
  • 150 g lättrökt fläsk i små tärningar 
  •  
  • Garnityr
  • 2 st citroner delade på hälften
  • 16 st små potatisar, kokta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.