Halstrad gös med vispat chili- och ingefärssmör, sparris och färskpotatissallad
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bit(ar)
  • gösfilé
  • 1 tsk
  • olivolja
  • 1 st
  • vitlöksklyfta
  • 2 tsk
  • salt
  • vitpeppar
  • smör
  • 1 st
  • liten chilifrukt
  • 1 tsk
  • färsk ingefära
  • 1 st
  • liten vitlöksklyfta
  • 1 nypa(or)
  • limeskal
  • 2 tsk
  • limesaft
  • salt
  • sparris
  • färskpotatis
  • färsk spenat
  • 2 st
  • tomater
  • 2 msk
  • rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.