Halstrad gös med kantareller och champagnesmörsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 fjällad och urtagen gös á 2,5 kg
  • 6 stora bakpotatisar
  • 3 dl grädde
  • 200 g färsk spenat
  • 300 g gula kantareller
  • 3 schalottenlökar
  • 3 klyftor vitlök
  • 2 dl Champagnevinäger
  • 0,5 flaska torr champagne
  • 400 g osaltat smör
  • 1 knippe backtimjan
  • 2 lagerblad
  • 1 knippe gräslök
  • 3 dl hönsbuljong
  • 1 fjällad och urtagen gös á 2,5 kg 6 stora bakpotatisar 3 dl grädde 200 g färsk spenat 300 g gula kantareller 3 schalottenlökar 3 klyftor vitlök 2 dl Champagnevinäger 0,5 flaska torr champagne 400 g osaltat smör 1 knippe backtimjan 2 lagerblad 1 knippe gräslök 3 dl hönsbuljong

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.