Portioner. Halstradgösmed råkost på majrova, äpple, vitkål och vaxbönorHär är en klassisk råkostsallad med finstrimlad majrova, äpple, squash, vaxbönor, vitkål och salladslökar
Portioner. Halstrad torsk med vit sparris som primör och skumPå sparrisskalet kokar du snabbt en enkel sås under tiden som du tillagar grönsakerna i ugnen och halstrar torsken
Värm sparris, ärter och räkor i smöret strax före servering. Fråga gärna i fiskaffären var gösen kommer från, om inte annat kan det vara intressant att veta
Lägg Cannelloni på tallriken och den halstradegösen lutad på. Medan cannellonin kokar halstras gösen i en het stekpanna med skinnet nedåt till skinnet fått ordentlig färg
Blanda ihop creme fraiche med citronskal, citronsaft, grovhackad dill, salt och peppar i en skål. Skala och grovhacka gul lök och skölj och strimla vårlöken
Skala och grovhacka gul lök och skölj och strimla vårlöken. Salta och peppra lite försiktigt. Fräs gul lök, vårlökoch sparris hastigt i lite smör i en varm panna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.