Den här rätten medkardemummarostadpumpa har jag justerat lite, lagt till och dragit ifrån. Servera pumpan toppad med frön och feta, gärna med couscous och yoghurtdressing som tillbehör
Det är lätt att göra och du svänger ihop den på ett kick och låter den frysa till över natten till en smaksensation av kanel, kardemumma och banan tillsammans medpumpan
För mig har Alla Helgons Helg/Dag, som det kallas i Sverige, handlat mer om att tända ljus för de som inte längre finns med oss i livet och att kanske besöka graven under helgen
Smält smöret, häll i gräddfilen och blanda det med äggsmeten. Färga med karamellfärg. Synd att jag inte fick en bild på de två söta häxorna som var med och bakade cupcakesen
Halloween is coming up, and it’s time to start decorating the home with spider web, crawling creatures and other scary stuff – not to mention planning the Halloween snacks
Har bakat efterrätten ikväll inför i morgon med Halloween tema. Ställ kallt medan du gör fyllningen. Smält mörk choklad och spritsa runt i en spiral med början i mitten
Vispa smöret riktigt mjukt med en elvisp, häll i florsockret och fortsätt vispa på låg fart. Dekorera med utkavlad vit sockerpasta och gör mun och ögon med (ätbar) svart penna eller svart tårtfärg
Vi börjar med att förbereda pumpan. Skär pumpan i centimeterstora bitar. Skär bort skalet med en kniv. Blanda sedan i persilja, häll på citronsaften, blanda försiktigt ner den rostade pumpan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.