Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Toppa pannacottan medhallonsåsen precis innan servering. PANNCOTTA MED VIT CHOKLAD OCHHALLONSÅS. Det funkar förstås utmärkt med passionsfrukt eller andra syrliga bär om man inte gillar hallon
Jag blev serverad glass smaksatt med brynt smör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda och enkla desserten
En riktig god middag blev det med lite sommarkänsla. Vi hade också en påse med fryst risotto kvar i frysen som jag tidigare fått smakprov på (Glenn Strömberg Collection)
Till efterrätt blir det vaniljpannacotta med blodröd hallonsåsoch mynta. Såsen är ganska syrlig men är en närmast perfekt kombination med den sötare vaniljpannacottan
Nougatmousse med krämig hallonsåsoch riven mörk choklad. Allt började med att vi öppnade dörren till en fantastisk saluhall med allt vad man kan önska sig doften från delikatessdiskarna och långa rader med olivoljor, viner, ostar, choklad ja ni förstår att det är drömmen för en sån som mig
Här är recept på Kladdkaka medhallonsås, glutenfri- och mejerifri. Servera kakan medhallonsås. Mums, mums, så saftig ochmed mäktig chokladsmak blev denna kladdkaka
Gör hallonsåsenmedans suffléerna gräddas. Lägg den vita chokladen i en värmetålig skål tillsammans med vispgrädden och mjölken och hetta sedan upp blandningen över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen är helt smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.