Häll smeten i en smord form med löstagbara kanter. Smält smöret, rör ut chokladen i det och blanda i. Pudra över florsocker med hjälp av en tesil och servera kladdkakan färska bär
Den ska ha tjocknat med fortfarande vara rinnig och ha svalnat helt. Hacka daimchokladen grovt. Vänd sedan försiktigt ner vispgrädden i färskostsmeten med hjälp av en slickepott och till sist vänder du även ner daimkrosset
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Pajen är lättbakad och du gör den i olika steg, Börja med pajdegen, kyl och förbaka. Lägg i päron (använd med fördel mjuka päron, eller konserverade) och häll över fyllningen
Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårta med vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.