Jag kan riktigt längta efter den första rabarbern, det är så gott med paj och kräm. Rabarber är vår för mig, när den kommer finns det hopp om sol och värme
Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning. Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg
Energibars med smak av hallon och choklad. Sagt och gjort så gjorde jag det. Ett tag har rabarberpajmed vit kladdkakefyllning stått på önskelistan att få provbaka
Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning. Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg
Denna gång nyttiga muffins med hallon ochkardemumma. Lagom söta ochmed fin syrlighet från hallonen. God smak från kardemummanoch det vaniljpulver jag tillsatte
) Receptet kommer från Linneas skafferi och det som skiljer den från en vanlig smulpaj är ett lager av vit choklad som blir så otroligt gott tillsammans med hallonen samt att det finns en liten, liten touch av kardemumma i fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.