Rabarberpaj med havregryn och kardemumma
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rabarberpaj med havregryn och kokos 4 port 7 dl rabarberskivor, ca 1 cm tjocka
  • 2 msk potatismjöl
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl riven kokos
  • 1 msk mald kardemumma
  • 1 dl kokossocker eller farinsocker
  • 100 g smör
  • 1 dl honung
  • Blanda samman rabarberskivorna med potatismjöl och lägg dom i botten av en smord ugnsfast form.
  • Blanda havregryn, kokosflingor, kardemumma och socker i en skål.
  • Tärna smöret och finfördela det i havregrynsblandningen så det blir en smulig massa och fördela den över rabarberna.
  • Ringla över honungen och ställ in pajen mitt i ugnen på 200 grader ca 20 minuter Ha koll så att inte ytan får för mycket färg, lägg i så fall på ugnsfolie.
  • Servera med vaniljsås eller glass.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.