Servera höstgrytan tillsammans med kokt pasta och kål- och äppelsallad. Krydda med salt och peppar och ta sedan upp fläskfilén och lägg över på en tallrik
Gjorde en riktigt god kycklinggryta häromdagen medtrattkantareller, rött vin och annat gott i. Skär bacon ochtrattkantareller i bitar och lägg i grytan
När den svalnat tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda med lite salt. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
Stek kycklingfilemedkantarelleroch sharlottenlök. Smaksätt med tryffelolja och lite pressad citron. När det är genomstekt smula över en hönsbuljongtärning eller kycklingfondoch häll i valfri mängd grädde/matlagningsgrädde till önskad mängd sås
Lägg på lasagneplattor, kycklingröra, tomatsås (körde en ekologisk med basilika) och riven prästost. Krydda blandningen med färsk timjan, rosmarin, salt och peppar
Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur ochkyckling som ni säkert har märkt ochkantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.