När den svalnat tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda med lite salt. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
Stek kycklingfilemedkantarelleroch sharlottenlök. Smaksätt med tryffelolja och lite pressad citron. När det är genomstekt smula över en hönsbuljongtärning eller kycklingfondoch häll i valfri mängd grädde/matlagningsgrädde till önskad mängd sås
Pappardellepasta medkyckling, kantarelleroch bacon. I min sås (som i grund och botten består av bla lök, grädde, en skvätt vitt vin och vitlök) har jag också gula kantareller, bacon, timjan ochkyckling
Stek kycklingbitarna tillsammans med timjan, vitlök och svart- och vitpeppar. En ljuvlig kycklingrätt som fungerar mitt i veckan men också som en god lördagsmiddag
Lägg på lasagneplattor, kycklingröra, tomatsås (körde en ekologisk med basilika) och riven prästost. Krydda blandningen med färsk timjan, rosmarin, salt och peppar
Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur ochkyckling som ni säkert har märkt ochkantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
I helgen som gick så gjorde jag en riktigt härlig höstig lammgryta medkantarellerochenbär i. Grovhacka lökarna och stek i smöret i stekpannan tillsammans med stötta enbär, kryddnejlikan och lite salt och peppar
Stek kycklingen i lite olja och krydda med salt, vitpeppar och ingefära. Tillsätt övriga ingredienser vart efter du skär till dem, tillsätt persiljan sist och låt sedan alltsamman steka ihop i ca fem minuter
Fylld cannelloni medkantarellerochkycklingAllt är bara för gott i det här receptet. Kantareller, gorgonzolaost, kyckling, rosmarin … Om du inte äger en pastamaskin kan du så klart köpa färdiga pastaark och använda i stället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.